vrijdag 9 februari 2024

Vrijdag 9 februari 2024

Hallo allemaal,

De krokusvakantie staat alweer voor de deur. Maar voor we de vakantie invliegen, hier nog even wat nieuwtjes uit onze klas.

Tijdens Nederlands werkten we verder rond 'hij' of 'zij'. De onderwerpen synoniemen en tegenstellingen kwamen ook aan bod. Deze leerstof beginnen de kinderen goed onder de knie te krijgen. Oefening baart kunst 👌

Tijdens w.o. leerden we over het wassen van kleren. We bekeken het waslabel en leerden over de verschillende symbolen die je terugvindt op het waslabel. Ook de kledingmaten kwamen aan bod. We bekeken ook wat de functie van kledij is: is het voor bescherming, voor je hobby, voor je werk,...
Na de vakantie werken we dit thema af en dan starten we stilletjes met een nieuw thema. Het nieuwe thema is 'gevaar'. Hier binnenkort meer over.

Op dinsdagnamiddag stond koken nog eens op het programma. We maakten lekkere wraps met kip en groentjes. Het snijden van de groenten verliep goed. Hier en daar moesten we wel eens zeggen dat ze de juiste kant van het snijmesje moesten gebruiken 😉 De kinderen smulden lekker van de wraps. 









Zo, dat was het voor deze week!

Een fijne vakantie

Groetjes, 

de Regenboog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten