vrijdag 8 maart 2024

Vrijdag 8 maart 2024

Hallo allemaal,

Nu komt de lente stilletjes dichterbij. We hebben deze week toch al lekker kunnen genieten van het zonnetje. 
Hieronder een kort overzicht met wat we de voorbije week zoal gedaan hebben in de klas.

Op dinsdagnamiddag hadden wij het geluk om naar de 'avant-première' te mogen gaan van een verhaal van 'Duupje'. De kinderen van de klas van juf Sofie hadden samen met meester Robin tijdens hun projectles een boekje van Duupje verfilmd. Het was een leuke kortfilm. De kinderen hebben goed kunnen lachen 😊


Tijdens Nederlands zijn we gestart met de nieuwe woordenschat: rookmelder, hulpdiensten, noodnummer, ramp,... De woordenschat is al goed gekend. Volgende week gaan we hier oefeningen rond maken. 

Tijdens w.o. hebben we het al kort gehad rond gevaren in huis en rond welke elektrische apparaten we zo al in huis gebruiken.

Tijdens vrije tijd zijn we deze week gestart met 3 nieuwe spelletjes: het kezenspel, skip-bo junior en het doolhof

Deze week maakten we ook ons weefwerkje af. Hieronder zie je twee resultaten. Het was een hele klus maar de resultaten zijn zeker wel mooi! 


Tijdens sport en spel gingen we nog eens naar de kwaakvos. De kinderen hadden hier al vaker naar gevraagd en nu liet het weer het ook toe. 

Op vrijdagnamiddag werd de klas in twee groepen gesplitst. 1 groep ging aan de slag met koken en de andere groep knutselde.

Tijdens koken werden er pannenkoeken gebakken en tijdens knutselen gingen we aan de slag met een werkje rond Pasen. 

Zo, dat was het voor deze week!

Een fijn weekend!

Groetjes,

de Regenboog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten